Vårt multifunksjonelle rom

Etter en tur på legevakten (når man har en liten på tre år begynner man å bli vant til det), videre til apoteket og innom lekebutikken for premie, er småen nå i seng. Krisen er over og nå har roen senket seg her i huset.

I helgen tok jeg et par bilder fra kjellerstuen. Dette rommet er alltid i bruk så det er sjelden presentabelt. Faktisk har dette rommet flest funksjoner. Det er tv-stue, kontor, gang og ikke minst garderobe. Selv om det kanskje ikke ser sånn ut er dette det rommet vi har gjort mest med. Tak, vegger, lister og dører er malt, dørhåndtak er byttet ut, en gammel oljeovn er fjernet og erstattet med peis, varmepumpe er installert og kjæresten min har bygd skyvedørsgarderobe.

Her ser dere kontor/tv-stue. I hjørnet har vi montert en varmepumpe. Jeg skal være helt ærlig: det gjør litt vondt å se på den. Men den er helt uunværlig. Om vinteren holder vi en jevn temperatur og når det blir ulidelig varmt i første etasje (som det blir der oppe med solsteik på store vinduer), bruker vi denne som air-condition. Av og til må rett og slett design vike for funksjonalitet…

Det store bildet på veggen er kjøpt på fineart og de tre små er postkort av Leif Sylvester.

Skyvedørsgarderoben her er rett og slett genial. Dørene er fra elfa og innmaten er en kombinasjon av pax fra Ikea og kjæresten min sine egne løsninger. 

Til venstre i bildet ser du åpningen hvor trappen til 1 etg går. Her har han montert en skyvedør som forsvinner inn bak skapet. På den måter ser du ikke døren men vi har mulighet til å lukke igjen rommet når vi vil. I skapet nærmest soverommet har vi klær som henger og bak klærne er det en åpning inn til en bod (dette er delen som er under trappen). I boden lagrer vi store ting som vi ikke trenger til daglig som bager, sekker og kofferter.

I andre enden har vi hyller. Og det smarte med disse hyllene er at de er kun er 40 cm dype. Det vil si at når vi bretter klær og legger de inn, er det kun plass til en stabel i dybden. På den måten har vi oversikt over alt som er i skapet!

Under byggingen skjønte jeg at dette var et helt genialt skap og på en litt snikete måte kuppet jeg hele skapet. Inni her har jeg hele garderoben min:)

Av de sofaene vi har, er dette min favoritt. Jeg elsker at den er så blå! Den er fra Bolia og heter Seville. Til venstre er peis fra Norpeis. Den satt kjæresten min inn i vinter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg