En lykkelig liten 3-åring

Jeg hadde intensjoner om å ta masse bilder i dag. Slik ble det altså ikke.  Jeg sto på kjøkkenet fra ni til tre og resten av dagen har vi hatt huset fullt av gjester. Jammen travelt med 3-års dag, men akk så koselig.

Bursdagsbarnet har vært helt over seg av begeistring. Det siste jeg måtte gjøre før han la seg var å lese bursdagskortene? tre ganger. Høytopplesning av kort er mye mer populært enn hvilken som helst bok. Spesielt hvis de er til han.

Samtidig som jeg ble rørt og glad over alle lekene småen fikk i dag, ble interiørentusiasten i meg helt fortvilet. Vi snakker plastikk, store leker og en million bitte-bitte små ting. Den store korgen jeg hadde kjøpt før helgen (klar til å ta i mot nye leker) var overfylt før jeg fikk sukk for meg. Det første vi gjorde etter gjestene var gått var å ommøblere. Nå er en del av stuen blitt lekerom. Med litt tilpasninger kan det( kanskje)bli bedre enn før. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, siden småen kom til verden har huset vært i konstant forandring.  Jeg tror ikke det stopper her. Det er bare å akseptere det først som sist.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg