Gode naboer

I dette huset tilbringer vi mye tid. Naboene våre har en sønn som er like gammel som vår sønn så mens de leker drikker vi kaffe. 

Det er veldig gøy å se hvordan de har det hos seg for de har nøyaktig samme hus som oss. De har helt andre løsninger men vi liker mye av de samme tingene. Noe nytt, noe gammelt og en forkjærlighet for god design fra 60- og 70-tallet.  

Jeg kan like godt innrømme det. Da jeg kom inn og så at de hadde fått seg en Barcelona-stol ble jeg misunnelig. Stolen byttet de til seg fra et familiemedlem. Han fikk et gammelt veggur. Jeg vet hvem som vant den byttehandelen. I hyllen bak sofen er bøker plassert i de øverste hyllene og leker i de nederste. Lett tilgjengelig for småen og veldig dekorativt. Flere av lekene er fine treleker eller morsomme gadgets som de har funnet på loppemarkeder.

Gul salong fra 70-tallet. Hyllen på veggen er laget av en hylleplate og et gammelt skinnbelte.

Denne lampen har de kjøpt hos en dame som kaller seg “Embla” i Fredrikstad. Hun restaurerer og selger gamle lamper og møbler.

På kjøkkenet henger en PH-lampe. I gangen i bakgrunnen står en gammel skjenk.

Som hos oss er det god takhøyde og høyt oppe på peiskanten har de plassert tre eføyer som kan slynge seg ned i rommet under.

I denne lekebilen/kassen står alle bøkene til mistemann. Så praktisk og veldig, veldig søt:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg