Med fine fjær

Se hvem som ble med hjem fra barnehagen i dag. Det er mulig det er mammahjertet som snakker her, men den er noe av det nusseligste jeg har sett:)

8 kommentarer
  1. Skikkelig søt var den. Mye koseligere med en bustete liten kylling som man kan se at ungene har vært med på å lage, enn en “perfekt” liten sak. God helg 😀

  2. Laila MA: Før jeg fikk barn trodde jeg virkelig jeg kom til å bli gal av å måtte ha dorullnisser og pjuskete kyllinger stående fremme men nå som de er her, elsker jeg de:) De er laget med kjærlighet og overlevert med stolthet:)

  3. Nydelig og herlig<3 Tenkte det samme som deg før at jeg ikke hadde så lyst å ha slikt stående fremme, men nå er det en selvfølge at barnas ting får stå fremme. Det er gitt i kjærlighet og er så søte ting barna lager:)

  4. littavkobling.blogg.no: Jeg sa faktisk til en venninne i går at jeg syntes det var så lite fin påskepynt i butikken, kun papp, isopor, plast og noen fjør. Og så kommer denne lille fyren hjem: i isopor, plast og fjør og er helt nydelig. Mammahjerte:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg