hits

Spencer Tunick- Bodø

Den mye omdiskuterte nakenkunsten i Bodø resulterte i 12 kunstfotografier i høst. Kunstner Spencer Tunick reiser rundt i verden og isenesetter landskapsmotiver med nakne mennesker. Bildene er kraftfulle, vakre og mystiske og viser kropp på en helt annen måte enn vi er vant til i dagens samfunn. Bildene er stilt ut rundt i Bodø og kan ses frem til 21 oktober.

Fra nrk.no

3 kommentarer

Vanessa fra Sukhi

19.10.2018 kl.11:13

Synes det er skikkelig interessant og spennende å se kunst i denne formen som skjer utfor Oslo. Håper flere drar til Bodø for å se på utstillingen!

eklektiskminimalisme

19.10.2018 kl.11:48

Vanessa fra Sukhi: Helt enig. Utrolig spennende kunstprosjekt. Og selv om ikke alle har vært enige underveis så har det fått folk engasjerte og det å engasjere og røre noe i folk er jo noe av det viktigste med kunst som helhet.

Laila MA - Rundt Ekvator

21.10.2018 kl.09:07

Spennende kunstprosjekt :) Det hadde vært artig å sett utstillingen.

eklektiskminimalisme

22.10.2018 kl.09:46

Laila MA: Skulle gjerne sett den selv:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv