hits

Mina Milanda

Jeg og en venninne snek oss til en liten Oslo get away denne uken. Vi gjorde tirsdag om til fredag og onsdag om til lørdag og så glemte vi hverdagen fullstendig i 24 timer. Siden vi hadde så kort tid sammen benyttet vi den godt og en av de tingene vi hadde på lista var å reise til Frogner og henge på fine kafeer og koselige butikker. Jeg har blitt ekstremt glad i blomsterbutikker med særpreg de siste årene og å oppleve Mina Milanda fikk oss til å smile fra øre til øre. Vi ble kundene som aldri ville gå. 

Den er helt annerledes enn andre butikker jeg har vært inni. Med en litt tilfeldig styling, dempet fargepalett og med en atmosfære som minner om ferie og eksotiske reiser. De ansatte fortalte at varene ble kjøpt inn rundt om i verden, blandt annet vintage vaser fra Frankrike,marmor fra talia og parfyme fra Marokko. Om du er i Oslo bør du ta en tur innom den fine butikken. Men sjekk ut adressen på forhånd (Frognerveien 33), den er nemlig ikke så lett å finne der den ligger inni en koselig liten bakgård.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv