Kjøkken fra Unoform

Selv om Kvik-kjøkken kanskje er det mest formuftige og enkle valget til hytta klarer jeg ikke helt å slippe tanken på det som strengt tatt en drømmekjøkkenet, nemlig Unoform. Det er bare noe med den tidløse, stilrene og eksklusive utformingen som gjør at jeg er helt overbevist om at dette er et kjøkken vi aldri ville blitt lei.

Å gå helt bananas med bare Unoform innredning det har vi nok ikke budsjett til. Uten å ha undersøkt priser så vet jeg at det er dyrt. Men det må da være mulig å gjøre en kombiløsning? Som dere har hørt før skal vi ha en kjøkkenøy på 4 meter, ikke ulik slik som på bildet, med høyskap i bakkant. Hva om kjøkkenøyen er fra Uniform og høyskapene er fra Ikea? Jeg har sett noen smarte løsninger hvor vegg og Ikea-skap males i samme farge for et sømløst utrykk. På den måten vil kjøkkenøyen få all oppmerksomheten. Og det er jo ikke nødvendig å velge de dyreste løsningene til Uniform, selv de billige ser rålekre ut!
Bilder fra Uniform
 

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

18.02.2017 kl.12:10

Kjempe flott! :)

eklektiskminimalisme

18.02.2017 kl.12:30

Victoria Larsen: helt nydelige kjøkken, men har en mistanke om at det er svinedyrt;)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits