Nye og gamle klassikere

Den ligger langt der fremme, den ferdige hytten. Med den nydelige utsikten, hvor inne og ute flyter over i hverandre og hvor de splitters nye overflatene bare venter på å innredet. Allerede nå har jeg klare formeninger om hvordan den skal innredes og hvilken fargepalett den skal inneholde. Jeg ønsker en palett bestående av svart, hvitt, natur og brunt og en miks av materialer fra varmt treverk og skinn til marmor eller andre harde flater. En palett som gir harmoni og en behagelig ramme for deilige feriedager, en palett som tåler at vi roter litt uten at det virker forstyrrende. 

Det store rommet i hytten kommer til å inneholde både stue, kjøkken og spisestue. Og i stuedelen der ønsker jeg meg to stoler i tillegg til sofa, og her er noen av mine favoritter.

Safari-stolen av Klint

Poul Kjærholms klassiske PK 22


Rama stol fra OXCH25 fra Wegner


Jørgen Kastholms FK 82Bilder fra pinterest
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.01.2017 kl.16:59

Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

eklektiskminimalisme

16.01.2017 kl.19:13

Victoria Larsen: en riktig fin kveld til deg også, Victoria:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits