Smak av italia

Denne olivenoljen oppdaget jeg i høst og fra den kom i hus har alt jeg har laget på kjøkkenet smakt mye bedre!  Jeg fant nylig ut at den er kåret til den beste olivenoljen i Europa så det er kanskje ikke så rart. Over salaten, på en brødbit, i pastaen, som ingrediens i en dressing- den er re...

5 desserter til 17 mai

Om du skal ha 2,4 eller 14 gjester er det hyggelig å servere noe som markerer den store dagen. Her er fem deilige 17 mai desserter som vil se nydelig ut på bordet. Lag små porsjonspavlova og dekorer de med krem og bær. Enkelt og veldig dekorativt! Pynt den tradisjonelle bløtekaken me...

Killer virgin mojito

Er det flere som nyter det fine været? Jeg kjenner at jeg for alvor har våknet til live igjen denne helgen. Å kjenne at solen varmer på kroppen etter en alt for lang vinter er bare helt nydelig. Jeg startet helgen inntullet i et pledd på terrassen og har i dag bikinien på for første gang. He...

Happy hour

Å være kvalm i graviditeten er en altoverskyggende tilstand. Det er umulig å noen gang glemme at du er gravid og kvalmen er en konstant påminner på at du ikke er i form. Så for at den ikke skal ta helt over så benytter jeg meg av noen triks. Spiser jeg god mat så bruker jeg laaang tid på å spise,...

Bon appetit

Jeg prøver å ta med meg gode matvaner inn i det nye året og dette smørbrødet er et av de. Flinkeste Camilla Pihl tipset om det for en stund siden og etter det er har det blitt en favoritt. Mos avocado på en skive, del et kokt egg i to og strø litt salt og pepper på. Og for å få enda litt ...

Pannekaker

Vi har en kresen liten fyr i hus men en ting han elsker er pannekaker! For at det ikke skal bli for mye dessert og for lite middag har vi litt havregryn i røren og masse bacon ved siden av og vips er det blitt en middag som er helt innafor på en vanlig hverdag. Og så har vi selvfølgelig hjem...

Vertiplants

Denne uken har jeg en liten crush på denne veggpotten fra Vertiplants og den er faktisk på vei hjem i posten akkurat nå. Planen er å henge den på nymalte, hvite kjøkkenvegger og en kruspersille står på kjøkkenbenken og venter på å bli plantet. Det er bare noe superfresht med det irrgrønne mot det...

Isbiter med smak

Å drikke nok vann i løpet av en dag er noe jeg sliter litt med, for helt ærlig frister det alltid litt mer med en kaffe når jeg skal fylle koppen med noe. Et lite triks for å gjøre vannet mer fristende er å fryse isbiter med blader fra peppermynte eller sitronmelisse. På den måten blir ...

Iskaffe

Noe av det herligste jeg vet er iskaffe, og spesielt nå om våren og sommeren. Jeg lager min med honning, espresso og melk, og selvfølgelig masse-masse is!:)  

Buzzy bee

Som et miljøtiltak satt jobben min opp 10 bikuber på et tak utenfor kontoret vårt i vår. I hele sommer har jeg sett på disse flittige biene som har fraktet honning fra parken over gaten og inn i bikbubene. Resultatet er denne deilige honningen, og jeg må si- den smaker ekstra godt når jeg vet hvo...

A little piece of heaven

Det er ingenting som sier sommer mer enn en stor milkshake! Etter at vi fikk denne servert da vi var på ferie for noen år siden er dette blitt en favoritt. Og at den nærmest lager seg selv på et minutt gjør den farlig tilgjengelig. Putt noen skjeer vaniljeis, 2-3 oreokjeks og litt melk i en blend...
eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

36, Bergen

Jeg er 36 år og bor i Bergen sammen med min fine mann og vår lille 5-åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 6 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits