hits

Forny badet med 5 enkle grep

Det er ikke mye som skal til for å gjøre badet litt hyggeligere. Med små grep kan du få spafeeling på badet du også, og du trenger absolutt ikke ha et stort og fancy bad for å få det til. Jeg foretrekker å holde det i dempede farger med gode materialer for et litt mer eksklusivt utrykk.

badekåpe/håndsåpe/duftpinner/badematte/håndklær/kurver

1. Badkåpe og hvite håndklær gir en deilig hotellfølelse! Går du for hvite håndklær falmer de ikke i vask og de holder seg år etter år. Vi kjøpte våre for 7 år siden og de er fortsatt like fine.

2. For ekstra luksus kan du brette eller rulle sammen mange like vaskehåndkler og ha liggende fremme på benken eller i en korg. Bruk de i stedet for håndkle (sånn som de har på fine hoteller!) eller bruk de for å fjerne sminke om kvelden.

3. Gode velværeprodukter som også er fine å se på gir en eksklusiv look. Duftpinner eller duftlys er prikken over i`en.

4. Oppbevar ting og tang i kurver. Små kurver kan du ha stående fremme på benken og oppbevare det du bruker mest, som hårstrikk, fliseklemmer og hårbøster. Store kurver til skittentøy kan stå på gulvet. Praktisk og veldig dekorativt!

5. Og til slutt: Tilfør litt grønt. En plante frisker skikkelig opp. Har du ikke vinduer på badet kan det være et tips å gå for planter som tåler litt mer. Grønne planter med tykke blader er kjent for å være mer hardfør enn de med tynne blader, eller så kan du gå for den safe sorten, kaktus, de tåler det meste.

 

2 kommentarer

Evelin

29.06.2018 kl.12:06

så mye fint :D dempende farger er fint. og heller ha et lyst bad med tekstiler i farger. :D brette hånklene fint for luksus og spafølelsen enig:D kurver ser også veldig fint ut det får et mer behagelig og rolig utrykk. pynte med velvære produkter liker jeg også:D

eklektiskminimalisme

29.06.2018 kl.13:09

Evelin: Så hyggelig å høre at du liker det, Evelin. Deilig med spafølelse hjemme også. Jeg håper du får en nydelig helg.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv