hits

En milepæl i hyttebyggingen

Dette går inn i boken som en merkedag, for hytta er ikke lengre bare en plate. Ettersom vi har fått precutet stenderverket til hytta har noen av stenderverket kommet opp allerede, og det bare på en dag. Det går skikkelig unna! Endelig kan vi se konturene av alt vi har planlagt. Og så er det litt gøy å endelig kunne dele det med dere også. Jeg har snakket så mye om denne hytta og endelig begynner den å ta form.

Ser dere de to store åpningene på veggen mot sjøsiden? Det nærmeste er vinduet på badet og det lengst borte er vinduet på soverommet vårt. Soverommet skal faktisk ha glass og glassdør fra gulv til tak på hele veggen. Det blir deilig det! Gjennom prosessen har jeg flyttet rundt på rommene, funksjonene og vinduene og det var absolutt ikke slik det så ut for et år siden. Jeg kommer helt sikkert til å oppdage ting underveis som jeg skulle ønske vi hadde gjort annerledes men akkurat nå føles det veldig riktig. Ja, så blir det mye glass og muligens en del innsyn og vi får helt sikkert en utfordring med tanke på dosituasjonen (for det kommer en smal altan i forkant) men det løser seg nok på en eller annen måte. Det ville bare vært for dumt å stenge ute den fine utsikten med frostet glass eller mindre vinduer. Vi får vi heller ta den utfordringen når den tid kommer. 

På veggen til høyre i bildet ser dere hvor inngangsdøra og to av vinduene, et langt og smalt og et høyt og smalt, skal komme. På kortveggen i forgrunnen (som ikke er på plass ennå) vil soverommene til guttene komme. Lengst unna er veggene ikke kommet opp ennå men der skal det store allrommet med kjøkken og stue plasseres.

Det skjer nok litt av hvert i dagene og ukene fremover og jeg lover å legge ut oppdateringer fra byggeplassen etterhvert.

Ha en nydelig kveld og takk for at du titter innom!:)

4 kommentarer

Kristine

24.05.2018 kl.09:02

Dette ser bra ut! Kos dokke med fortsettelsen😘

eklektiskminimalisme

24.05.2018 kl.10:20

Kristine: takk! gøy at det begynner å skje noe :)

Rita

24.05.2018 kl.10:57

Innsyn er helt klart noe man bare må leve med, med den utsikten!

eklektiskminimalisme

24.05.2018 kl.11:06

Rita: ja, det mener jeg også:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv