hits

Enkel borddekking

17-mai bordet trenger ikke nødvendigvis bestå av norske flagg og farger i rødt hvitt og blått (selv om det er veldig fint det også), men det er hyggelig å gjøre litt mer ut av det enn til hverdags. Du kommer langt med en fin serviett og noe grønt på bordet og du trenger absolutt ikke kjøpe dyre planter på butikken. Hagen, skogen og grøftekantene i full blomst om dagen og det er ingenting som sier vår mer enn nyplukkede grener og blader fra skogen.

Linserviettene er fra Kid (de er forresten på -40% akkurat nå og finnes i hvitt og grønt også) og er med på å gi et moderne og mykere utrykk til det tradisjonelle 17-mai bordet.

En enkel borddekking som strengt tatt passer like godt hele året. Har du lyst å gjøre litt mer ut av det er det fint å dekke midten av bordet med små glassvaser fulle av grønne blader, kvister og gjerne noen hvite blomster.

Håper du fikk litt inspirasjon til den store dagen. Bare en uke igjen nå:)!

Ha en strålende onsdag!

5 kommentarer

frkfrontend

09.05.2018 kl.22:13

Så veldig fint dekket på! Elsker serviettene :D Kanskje jeg må ta en titt og se etter dem på Kid?

eklektiskminimalisme

09.05.2018 kl.22:39

frkfrontend: Tusen takk. Så hyggelig:) Kan anbefale å ta turen innom kid, de hadde veldig mye på fint på salg akkurat nå. Lykke til!

Rita

10.05.2018 kl.10:40

Jeg pleier også å gjøre det enkelt. Vi har frokostbuffet hjemme, og jeg pleier å dekorer med hvitveis i små vaser fra ditt nabolag... Og i stedet for tradisjonelle 17.mai-servietter med flagg og sånn, lager jeg stabler med servietter med ulike mønstre i rødt, hvitt og blått. Feks røde jordbær, hvite med damaskmønster, og blå ruter. Blir veldig fint og passe avslappet. Eller så kjøpte jeg noen fine linservietter i Cape Town, men på frokosten er vi alt for mange folk og mange små barn som jo griser ganske mye...

eklektiskminimalisme

10.05.2018 kl.15:32

Rita: det høres skikkelig fint ut! Hvitveis er jo selve definisjonen på vår. Skjønner hvorfor du plukker det her omkring, de står tett i tett akkurat nå:) er skikkelig fan av 17 mai frokost, det er så hyggelig å knallstarte dagen sammen med andre.

Laila MA - Rundt Ekvator

10.05.2018 kl.15:12

Veldig fint :-)

eklektiskminimalisme

10.05.2018 kl.15:32

Laila MA: takk:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv