hits

Kolonihagen Frogner

Å finne gode spisesteder er ikke alltid like lett, spesielt hvis du ikke er kjent i byen. Det er lett for å ramle inn på det første og beste stedet som erfaringsmessig ofte viser seg å være det første men kanskje ikke det beste... De siste årene har jeg (eller reisefølget) blitt flinkere til å sjekke ut hva som er gode spisesteder før vi går fra hotellet. Da jeg var i Oslo sist spiste vi lunsj på Kolonihagen på Frogner. Et kjempekoselig sted inni en bakgård med kult interiør og nydelig mat. Bedre blir det ikke! At lokalet nesten var fullt på en helt vanlig onsdag sier sitt om hvor populært det er. Ettersom vi var på ferie slo vi like godt til med en drink, og Moscow Mule er blitt en ny favoritt. Med ingefær og lime er den skikkelig frisk, helt perfekt nå som sommeren er like om hjørnet.

At lokalet ligger inni bakgården hvor blomsterbutikken Mina Milanda ligger er heller ikke feil. Her kan du gå rett fra en deilig lunsj til å nyte fantastiske planter og blomster. Anbefales virkelig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv