hits

5 fantastiske uteplasser

Har dere hatt en god helg? Vi ga snøen et siste farvel i helga med hyttetur, langrenn, kortspill, pølser på bål og hele pakka. Fryktelig koselig, men nå kjenner jeg at jeg er klar for vår! Den følelsen, når du kjører fra snødekte fjell og ned i lavlandet hvor det er grønt og varmt og fuglene kvitrer, det er en av mine favoritter på våren. Da kjenner du virkelig at årstiden endrer seg.

Er det flere som lurer seg til en ekstra fridag i morgen? For oss som jobber åtte til fire er mai måned som sendt fra himmelen i år. Det er fridager og inneklemte dager i flere uker fremover og jeg har tenkt å benytte meg av hver eneste en. I morgen skal terrassen gjøres klar til sommersesongen. Jeg begynte så smått for et par uker siden, jeg klarte rett og slett ikke vente lengre, men det var bare å flytte plantene inn igjen. Nattefrosten er ikke spesielt snill mot sommerplanter som har behov for mildere klima. For i det hele tatt få gjort klar uteplassen tenker jeg derfor å ha noen planter som tåler å stå ute og noen som kan tas inn om natta. Men før jeg går i gang deler jeg litt inspirasjon fra noen fantastiske uteplasser.

Bilder fra pinterest

3 kommentarer

Laila MA - Rundt Ekvator

30.04.2018 kl.06:31

Virkelig mye flott på markedet nå. Jeg liker godt den rene minimalstiske stilen.

eklektiskminimalisme

30.04.2018 kl.09:22

Laila MA: den liker jeg godt også. Det fine med den stilen er at det krever lite stell også:)

Regine

07.05.2018 kl.13:29

Wow, så fantastiske uteplasser - herlig inspirasjon!! :)

eklektiskminimalisme

09.05.2018 kl.20:57

Regine: Og nå er endelig sommeren kommet hit så vi kan være litt ute også:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv