hits

Fantastiske lokaler i Bergen

Vi balanserer på en finfin grense mellom jubel og frustrasjon når det gjelder hytteprosjektet om dagen. Det er dags for å bestemme seg, og ikke bare bestemme seg, vi skal faktisk bestille materialer. Og jeg, jeg må bare erkjenne at jeg er en detaljfreak med beslutningsvegring. Jeg vil så gjerne velge rett, og som de fleste som bygger for første gang har jeg veldig lite kunnskap om bygningsmateriell og hvor man får tak i ting så veien mot målet er ikke helt enkel. I dag ble jeg gjort oppmerksom på spilene som gjennomgående er benyttet i Sparebanken vest sine nye lokaler i Bergen, som for øvrig er de nydeligste kontorlokalene jeg har sett. Tenk å jobbe i slike omgivelser hver dag, det må da gjøre noe med humøret? Hva tror dere om ha en spilevegg i oljet eik fra gulv til tak på hytta? Det kan da umulig bli feil?

Bilder fra iark.no

5 kommentarer

Laila MA - Rundt Ekvator

06.04.2018 kl.07:31

Speilvegger slår aldri feil. Ja, det var nydelige omgivleser du viser her. Minner litt om innvendig i operaen. Fine former.

eklektiskminimalisme

06.04.2018 kl.07:44

Laila MA: Ja, det har du rett i! Det er litt det samme utrykket i operaen. Spiler er en veldig fin måte å gi liv og varme.

Rita

06.04.2018 kl.09:29

Jo, spilevegg må du ha, det har jo vært en del av tankene dine hele veien, har det ikke? Tror det kan bli kjempefint, en moderne vri på den tradisjonelle panelveggen.

eklektiskminimalisme

06.04.2018 kl.18:11

Rita: må bli spiler. Det er mye jeg har vinglet frem og tilbake med ang hytta men ikke spilene. Det er må jo bare bli fint!

Rita

06.04.2018 kl.12:59

I avisen i dag, ser jeg? Kjente igjen bildet på veggen. Skal lese når jeg kommer hjem, flaks at jeg oppdaterte pressreader-appen på biblioteket i går, slik at jeg får laste ned BT gratis! God helg!

eklektiskminimalisme

06.04.2018 kl.18:09

Rita: å, så gøy å høre! Jeg har ikke tilgang på nett så jeg løp ut og kjøpte avisa straks jeg hørte at den var i butikkhyllene. Jeg visste faktisk ikke at den skulle komme i bt. Aftenposten var jeg klar men kanskje ekstra stas at den kom i bt. Den er det jo så mange jeg kjenner som leser. Du må ha en strålende helg!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv