hits

Transformer stua fra vinter til vår med små grep

Reklame | Princessbutikken.no

I samarbeid med Princessbutikken.no

Vi har som regel de samme møblene året rundt og så flytter vi litt rundt på de om vi blir lei. Men små detaljer blir byttet ut med jevne mellom ettersom sesongene skifter. Litt mørkere og lunere i vinterhalvåret, litt lysere og friskere i sommerhalvåret. Nå som vi offisielt er ferdig med vinter (jeg vet ikke med dere, men det er i alle fall jeg!) så er det fint å få litt vårstemning ikke bare ute, men inne også. Jeg har samlet noen tips til et litt mer vårlig interiør i stua.

1. Bytt ut noen av putene eller pleddene med lysere farger. Du trenger ikke bytte ut alle. Lyserosa, lyseblått og grått blir nydelig mot mørkere farger som burdgunder, mørkegrønt og dype blåtoner. Miks gjerne fløyel, lin, skinn og ull. Ulike farger, nyanser og stoffer gir bare mer liv.

2. Frisk opp med vårblomster eller grener i store vaser. Vaser i keramikk elle blankt og kulørt glass er in denne våren. Å se at det blomstrer fra kirsebær- eller Magnoliagrenene, det gir energi.

3. Og grønne planter, det er aldri feil! Ha små fremme på bordet eller vinduskarmen eller gå all in med store palmer eller sitrustrær.

4. Pynt bordet med lys i fine lysestaker, for la oss innse det, selv om våren er her er de fortsatt mørkt om kveldene og lys skaper hygge uansett årstid.

5. Har du lyst til å dra på litt så heng opp gardiner! Det har lenge vært trend med nakne vinduer men det siste året har gardiner vært i vinden som aldri før. La de gå fra gulv til tak for et skikkelig luksuriøs utrykk. Hvite lette gardiner skaper en deilig sommerlig look, mørke, tunge gardiner gi en sofistikert og eksklusiv look.

Bilder fra Princessbutikken.no

 

 

2 kommentarer

CamyReed

23.03.2018 kl.13:25

Nydelige bilder. Super fint3<3 Ha en kjempe fin påske

eklektiskminimalisme

23.03.2018 kl.18:14

CamyReed: en riktig fin påske til deg også!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv