hits

Små forandringer

Vi begynner å våkne til liv alle mann. Sykdom som har hatt godt grep i lang tid begynner så smått å slippe taket. Det er lysere dager, det er lyst når vi står opp og lyst etter middag. Hvor deilig er ikke det? Og det er sol. Sol som varmer så godt her inne at det ikke er nødvendig å fyre i peisen.

Jeg kjenner at jeg kribler i kroppen etter å starte en ny årstid, en årstid som skal fylles med så mye. Og som vanlig på denne årsiden så lengter jeg etter forandring. Aller helst skulle jeg pusset opp hele huset og byttet ut alle møblene men det skyldes nok mer at jeg har gått hjemme så lenge. Det er ikke møblene sin skyld. Så i stedet flyttet jeg på ting. Denne gangen var det mellomgangen som fikk skinne og favorittene mine ble samlet på et sted. Fine stoler og et pledd som med tiden skal på den fine hytta vår, en Panthella lampe som ble kjøpt brukt på Lauritz for mange år siden og et bilde som har vært bortgjemt i kjelleren har nå fått hedersplassen i gangen. Av og til skal det ikke mer til.

Takk for at du titter innom. Jeg håper du får en fin tirsdag.

7 kommentarer

CamyReed

13.03.2018 kl.13:13

Jeg kjenner meg så godt igjen i dette. Når jeg var hjemme i permisjon pusset vi opp alt jeg kom over, haha. men jeg har etterhvert lært meg å tenke litt som deg. Heller flytte litt på ting når man er lei. Ha en fin dag i solfyllte Bergen<3

eklektiskminimalisme

13.03.2018 kl.14:50

CamyReed: Hehe, lurt. Har funnet ut etterhvert at det ikke nødvendigvis blir finere om vi maler den veggen- bare annerledes ?

Victoria Larsen

13.03.2018 kl.15:58

Så stilig!! :-)

Laila MA - Rundt Ekvator

13.03.2018 kl.17:51

Det ble veldig flott. Det er ikke alltid så mye som skal til :)

eklektiskminimalisme

14.03.2018 kl.10:44

Laila MA: takk!:)

Rita

15.03.2018 kl.08:50

Ja, hjelper ofte å bare sette ting et annet sted. Mitt triks når det klør for mye i fornyings-genet, er å omorganisere en hylle. Det gir meg ofte den forandringen jeg trenger.

eklektiskminimalisme

16.03.2018 kl.08:31

Rita: Det var et lurt triks! Har jo en stor hylle midt i stua som ser helt annerledes ut med litt andre ting i.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv