hits

Vær vågal med kunst

Det er lett for å være pysete når det kommer til veggdekor og vi ender ofte opp med å kjøpe kunst eller bilder som er litt små. Det virker jo så voldsomt å bestille bilder som er opp mot en meter? Mitt råd er likevel å være litt vågal! Et stort bilde er så mye mer effektfullt og det blir et skikkelig statement i rommet.

Tenker du at kunst bare er for de rike så går det an å finne rimeligere løsninger. Kjøp et stort lerret (jeg vet at søstrene Grene har veldig store) og lag din egen kunst. Det første og siste bildet her kan da ikke være så vanskelig å lage selv? Eller hva med å male et rektangulært felt på veggen og male kunsten rett på veggen? Eller har du vært heldig en gang med et portrett eller et landskapsbilde så kan du fremkalle det og feste det på veggen. Ramme og paspatour er ikke nødvendig, bilde i seg selv er mer enn nok. Jeg har forresten testet ut fremkalling av plakatstørrelser hos Japan photo og kvaliteten på bildene er kjempefin. Du kan faktisk fremkalle plakater helt opp i størrelse 150*200!

Håper du fikk litt inspirert til å dekorere med store bilder. Lykke til!

bilder fra Pinterest

7 kommentarer

Kristine

02.03.2018 kl.09:58

Jepp, så enig med deg! Det kan vel ikkje være så vanskliii 🎉😉😘! Ha ein fin dag snuppa💚

eklektiskminimalisme

02.03.2018 kl.13:54

Kristine: du tar jo så fine bilder så du burde absolutt teste ut dette!:)

Du må ha en fin helg!

Rita

05.03.2018 kl.09:34

Vi har vårt kjære maleri på 150*180, som vi fikk fraktet hjem fra Cape Town... Elsker uttrykket et så stort kunstverk gir.

Vi var der på ferie igjen nå, og holdt på å kjøpe en stor bronse-torso-skulptur, men ombestemte oss. Det hadde vært noe å ha i kofferten, det...

eklektiskminimalisme

05.03.2018 kl.09:51

Rita: vi har jo noen store bilder men jeg skulle gjerne hatt noen enda større. Det er så flott når et verk kan få så mye plass!

Hvorfor ombestemte dere dere?? En sånn skulptur høres fantastisk ut!

Rita

05.03.2018 kl.10:11

Ja, den var helt fantastisk, ikke hel i bronse men satt sammen av 5 cm brede striper, som til sammen lagde en torso. Prisen var nok største grunnen, den ville kostet oss ca 40 000 kr.... Og i tillegg problemene med å få en stor, 20 kg tung, skulptur hjem.

eklektiskminimalisme

06.03.2018 kl.08:51

Rita: oi, ja da skjønner jeg at dere måtte tenke dere litt om. Men det hadde vært helt rått å hatt i stua! Kunne i alle fall vært sikker på at ingen andre hadde hatt maken.

Rita

06.03.2018 kl.10:38

Ja, hadde vært veldig stilig. Men det er nok for mye penger, ja...

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv