hits

Designmøbler til uteplassen på salget akkurat nå

Sommeren er ikke helt over ennå og om du ønsker å oppgradere uteområdet er her noen designmøbler som vil vare. Dette er klassikere som ikke endrer seg fra år til år men kommer igjen og igjen, og akkurat nå får du de til reduserte priser! 

Om du spør meg er dette årets fineste hagenyhet. Palissade fra Hay får du nå til -20%. Finnes i svart og olivengrønt. Room21.

Fermob sine møbler finnes i ulike stiler og i en mengde nydelige farger. Akkurat nå får du Fermob til -15% hos Royaldesign.no.

Stilrent og klassisk! Møbler fra Emu får du nå til -25%. Royaldesign.no

Klassiske møbler i teak fra Skagerak til -20%, Room21.

Disse moderne møblene i teak fra Skargaarden er like fine innendørs som utendørs og nå får du de til -20%, Royaldesign.no

Bilder fra pinterest

.

 

Én kommentar

Victoria Larsen

02.08.2017 kl.23:18

Så utrolig stilig!! :-)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv