Heftige hus

Det blir roligere og roligere her på bloggen jo nærmere termin jeg kommer. Jeg har nok med å komme meg gjennom dagene og fullføre svangerskapet og akkurat nå er alt annet satt til side. Men det betyr ikke at bloggen forsvinner! Det blir bare litt lengre mellom hvert innlegg i en periode og jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er for alle dere som trofast titter innom selv om jeg ikke alltid leverer.

Bilde gluckplus.com

Har dere fått med dere den nye britiske serien "Heftige hus" på NRK? Hver gang det dukker opp et bra interiør- eller arkitektprogram så blir jeg så glad! For helt ærlig synes jeg det er mye dårlig som vises om dagen. I "heftige hus" reiser programlederne verden rundt og ser på spektakulære hus og hytter og felles for de alle er en litt utradisjonell tilnærming til hvordan en skal bygge. Naturen er alltid i fokus, om det er bygging i sårbart landskap, hardt klima eller hvordan nyte utsikten på best mulig måte, som i arkitekt Glucks familiehytte to timer utenfor New York. Hytten er bygd som et tårn og rager over tretoppene for å nå opp til den nydelige utsikten. Og for å ikke virke for dominerende er fasaden bygget i glass for å reflektere omgivelsene og på dagtid forsvinner huset nærmest mellom trærne. I episode 3 tar de faktisk turen til Norge og besøker en av mine favoritthytter, Lyngholmen av Lund Hagem Arkitekter. Jeg suger til meg inspirasjon og gleder meg allerede til neste episode legges ut. Anbefales!

 

 

 

6 kommentarer

Rita

14.06.2017 kl.13:31

Åååå, takk for tips! Vi har jo ikke TV så jeg får ikke med meg når det kommer slike nye programmer, men NRK kan vi jo se på nett, så dette skal jeg jammen ta en kikk på!

Skal forresten innom Florentes i dag og se om de har noen kule kaktuser. Trenger noe nytt i vinduet, plantene jeg har der er litt slitne...

eklektiskminimalisme

27.06.2017 kl.13:45

Rita: Er ytterst sjelden jeg ser på direktetv også så det var helt tilfeldig at jeg kom over den her om dagen.

Håper du fant noe fint på Florentes. De pleier ha mye fint inne og kanskje spesielt på denne tiden av året når de har like mye utenfor butikken som inni:)

blomsterevasheksehus

14.06.2017 kl.15:27

Jepp æ har fått med mæ den NRK serien, æ elske sånn og sug å til mæ inspirasjon. Selv om æ kansje har en litt anna stil som e litt mer fargerik så e det enkelte ting som altid e Klassisk og kult.

Spennende blogg du har æ slæng mæ på og følge dæ. Lykke til med resten av svangerskapet å fødsel :)

eklektiskminimalisme

27.06.2017 kl.13:43

blomsterevasheksehus: Så hyggelig at du titter innom og vil følge meg her på bloggen!:) Det setter jeg pris på. Og takk skal du ha, vi går en spennende tid i møte om ikke så lenge.

Laila MA

14.06.2017 kl.20:22

Så flott hus :-) Jeg elsker også den type programmer i tillegg til hageprogram :-) Ta det pent nå på slutten av svangerskapet :-)

eklektiskminimalisme

27.06.2017 kl.13:40

Laila MA: Ja, ikke sant! Kroppen sier klart fra at nå er det på tide å roe ned, og det er ikke så rart, det nærmer seg med stormskritt:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits