hits

Vårfrokost

Disse dagene. Når frokosten kan nytes ute, med en varm kaffekopp i hånden mens solen varmer og fargene er klarere enn noen gang. Disse dagene nyter jeg til det fulle. Terrassen er ryddet og shinet, klar til å brukes. Klar til å skape nye minner med en liten på armen når den tid kommer. Og det er ikke lenge igjen nå, 6 små uker så får vi møte denne lille krabaten som ligger og hikker i magen mens han stekker på beina.

Og på knekkebrødet er det friske urter. Alt smaker liksom ekstra godt når urtene er nyklipte, om det er på smørbrødet, i middagen eller i et glass friskt vann. Nå er alle urtene flyttet ut fra kjøkkenet og plantet i potter på terrassen, og det er ingen tvil om at de trives best her ute. Urter som nesten var visne har kviknet til og de nye bladene stekker seg etter lyset og solen. Og det gjør jeg også, med solbriller på nesen og en god bok er denne dagen til for å nytes. Jeg håper dere har en nydelig lørdag og at solen skinner på dere også!
 

2 kommentarer

Kristine

28.05.2017 kl.09:34

Såååå hææærliiiii😘

elisebr

28.05.2017 kl.14:12

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv