hits

Utendørsbelysning luksus vs budsjett

Selv om temperaturen svinger fra dag til dag er sommersesongen offisielt i gang. I flere år nå har jeg vurdert å ha noe utendørsbelysning enten ved inngangspartiet, på terrassen eller ved bassenget.  Å bruke bassenget på kveldstid (når ingen unger tar bomba i bassenget) er uten tvil den beste tiden å være der og jeg har planer om å benytte meg av det mer fremover. Og det hadde vært ekstra hyggelig med litt stemningslys langs bassengkanten! Så jeg tenkte jeg skulle dele et tips til utendørsbelysning med dere når jeg først er på leit selv.

Luksus fra Moodligth

Luksusversjonen og budsjettversjonen ganske like, den ene rund og den andre oval, og har en størrelse på 30cm. Men luksusversjonen har en fordel ved å ha 8 timer batteritid og timer, dette gjør at den ikke må lades hver dag, men til en tiendel av prisen går jeg nok for budsjettversjonen selv om batteriet har litt mindre kapasitet (6 timer). Luksusversjonen er fra GP Moodligth og koster 1430,-, budsjettversjonen er fra Clas Ohlson og har den nette sum av 149,-. Spør du meg så synes jeg faktisk budsjettversjonen har et penere utrykk og så minner den jo ganske så mye om den fryktelig mye dyrere globe lampen fra Flos. Dette tror jeg må være vårens kupp!


Budsjett fra Clas Ohlson, bilde lånt av Pureinterior.no

2 kommentarer

Kari

22.05.2017 kl.09:19

Takk for tipset, Silje, no lyser desse frå Clas Ohlson fint opp terrassen vår på kveldstid :-)

eklektiskminimalisme

22.05.2017 kl.11:06

Kari: så fint at du likte tipset! Og de er virkelig et røverkjøp:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv