Sommer

For et vær det har vært denne helgen! Vi hoppet rett og slett over våren og gikk rett på sommer og i lørdagens bursdagsselskap ble bassenget åpnet for sesongen. Det skal virkelig ikke store bassenget til for å skape god stemning og de små hadde knapt tid til å spise kaker før de hoppet i bassenget. Jeg tenker det kommer til å bli mye brukt denne våren og sommeren. Med meg som høygravid og en liten en som melder sin ankomst i juli har vi nemlig ingen planer om å reise på ferie  så da er det deilig å ha sitt eget lille badeland i hagen.

 

3 kommentarer

Laila MA

09.05.2017 kl.05:49

Jeg er skikkelig misunnelig på det fine bassenget deres. Ingen grunn til å reise bort når man kan kose seg slik hjemme. Håper formen din er bra :)

eklektiskminimalisme

09.05.2017 kl.14:13

Laila MA: det er veldig deilig å kunne kjøle seg ned der??Formen er så som så og da er det ekstra fint å slippe å dra avgårde på stranden denne sommeren.

Laila MA

09.05.2017 kl.20:17

Det tar på mot slutten og da er det deilig å nyte ventetiden i rolige omgivelser. Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits