Almost there

Slik er den nye stuen blitt! Med unntak av lampen er alt møblert med ting vi hadde fra før. Ting er blitt flyttet hit og dit og har gjort at det vi hadde gått litt lei av er blitt spennende igjen i nye settinger. Den nye sofakroken er blitt et favorittsted for middagshvilen, litt skjult fra resten av stuen og med utsikt ut over terrassen. Og når solen titter frem da blir man vekket av solstrålene som kiler på leggen. Vårlykke og hverdagslykke.  

Her er tacoen i magen og vi har dermed startet helgen. Jeg håper dere nyter fridagene, selv om våren lar vente på seg og snøen laver ned. 

5 kommentarer

Laila MA

21.04.2017 kl.23:36

Super fint :-) Så bra med gjenbruk :)

eklektiskminimalisme

22.04.2017 kl.11:28

Laila MA: Takk! Jeg som i utgangspunktet var negativ til denne forandringen er mer fornøyd nå enn før. Viser resten når vi har fått ryddet litt:)

eklektiskminimalisme

22.04.2017 kl.11:49

Laila MA: Takk!:) Selv om jeg ofte har lyst på nytt så er det ikke alltid nødvendig og det er jo en grunn til at vi har kjøpt det vi har fra før i utgangspunktet. Og jeg som trodde jeg skulle bli en sånn som kun møblerte en gang da jeg flyttet inn, uten å flytte på noen ting. Har omøblert mer enn en gang for å si det sånn:)

Rita

25.04.2017 kl.14:25

Så fint! Han fortjener litt skryt for å ha fått igjennom det der, han mannen din. Veldig gøy å sette sammen ting på en ny måte ja, plutselig blir det som nytt. Og så riktig det ble med den lampen!

eklektiskminimalisme

25.04.2017 kl.18:10

Rita: mannen min pleier ikke ha så mye formening om lamper men akkurat denne er han riktig så fornøyd med. Og ikke bare er den kul, den gir perfekt lys også og det var jo egentlig det viktigste. Resten av romløsningen kommer om litt. Ting tar litt lengre tid når jeg ikke har energi til å sette i gang noe. Så kjekt å høre at du liker det!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits