Kunst og funksjon

Du vet de tingene du ikke klarer å slutte å tenke på uansett hvor mye du prøver? Denne lampen var en sånn en, og nå er den på vei opp! Like mye lampe som skulptur og det er kanskje det jeg liker aller best ved den. Den befinner seg en plass mellom kunst og funksjon og det er noe jeg setter pris på i en lampe. En god lampe skal ikke bare gi godt lys men tilføre noe lekent, kreativt og dekorativt til rommet. Denne her er full pakke:) 

6 kommentarer

Rita

06.04.2017 kl.13:18

Hurra, så gøy! Gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet.

Det forrige innlegget ditt fikk meg til å ville male et rom helt monokromt. Hm. Helt fantastiske bilder.

Vi har forresten bestilt sofabord nå, fant plutselig et nytt på Illums som begge likte. Gleder meg til å få det i hus! Så må vi bare selge unna noen settebord, har tre sett nå....

eklektiskminimalisme

10.04.2017 kl.12:54

Rita: Det går tregt, men det må jo bli ferdig en gang:)

Veldig gøy når folk velger litt utradisjonell løsninger, spes når det gjelder maling. Det forandrer looken helt!

Ai, hvilket bord er det? Tar fort litt tid å finne noe når begge skal bli enige. Jeg gleder meg til å se! hehe, kanskje like greit å selge unna noen settebord, hvis dere har tre. Men de er jo veldig fine også! Kan jo vurdere å bruke de til andre ting enn salongbord? For eksempel som nattbord eller til å ha en lampe eller en stor plante på? Jeg synes det er veldig fint når litt store ting får komme enda høyere opp så gjør de mer ut av seg.

Victoria Larsen

06.04.2017 kl.15:22

Stilig!

Rita

20.04.2017 kl.09:37

Joda, settebord kan brukes til mye. Vi har ett som tv-bord (dvs til mac'en), ett til stereobord, ett til utebord på terrassen, ett som sidebord på gjesterommet, og selv da mange som bare står der... Så to av settene skal nok selges, vi vil jo uansett ha tre bord.

Bordet er Piloti fra Fredericia furniture. Veldig enkelt og stilrent, og veldig riktig i formen for der vi skal ha det. Og i såpevasket eik, samme som spisebordet og sofabein. Tror det blir bra.

eklektiskminimalisme

22.04.2017 kl.11:46

Rita: Da har dere for mange! Like greit å selge de, for mange møbler ender bare med å være i veien.

Har googlet de bordene. Ser veldig fine ut, med tidløs og god kvalitet! Har dere kjøpt et stort eller to som skal stå sammen? Dere har jo en ting for settebord, hehe.

Rita

25.04.2017 kl.14:17

Ble ett stort, vi er lei av de evige småbordene nå. 120 langt, perfekt størrelse til sofaen.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits