Hverdag

Helgen er over og mandagen som vanligvis er den kjipeste dagen i uken er blitt en ny favoritt. Jeg trenger rett og slett å hente meg inn igjen etter å ha vært sosial i to dager. Frustrasjonen av å ikke orke så mye har for lengst gått over og jeg har akseptert at min jobb akkurat nå er å lage et lite menneske, og det er ikke en så rent liten jobb bare det! Og selv om jeg har vært gravid før så synes jeg det er helt absurd at det turner rundt en baby i miniatyr der inne. Helt fantastisk og helt uvirkelig.

Heldigvis er det ikke behov for de store prosjektene her hjemme om dagen, og de som pågår er det mannen som tar seg av. Veggen til biblioteket nærmer seg ferdig og etter litt listing og flikking kan det møbleres. Gleder meg veldig til å vise dere! For selv om jeg strittet i mot dette prosjektet må jeg innrømme at mannen har gjort en fin-fin jobb. Jeg håper dere har hatt en nydelig helg alle sammen og takk for at du titter innom! 

7 kommentarer

Victoria

27.03.2017 kl.13:20

God mandag :)

eklektiskminimalisme

27.03.2017 kl.16:16

Victoria: god mandag til deg også:)

Laila MA

27.03.2017 kl.20:43

Flotte foto med nydelige veggbilder. Ha en fin kveld :-)

eklektiskminimalisme

27.03.2017 kl.22:41

Laila MA: takk:)! Må innrømme at jeg er glad i de selv også. Bildene er samlet opp over flere år og selv om det tok litt tid så er jeg fornøyd med at hvert bilde er nøye utplukket. Minner fra folk jeg har kjøpt de sammen med, reiser jeg har vært på og gleden over gode teknikker og gode kunstverk. Det gjør de liksom ekstra fine. Du må ha en riktig fin kveld du også!

Laila MA

28.03.2017 kl.06:46

Det er noe med det. Man kommer stadig over nye flinke kunstnere. Akkurat nå er det Søssa Magnus som er min store favoritt :-)

eklektiskminimalisme

28.03.2017 kl.11:31

Laila MA: Hun har en fin strek og så er de jo så fine de hundene hennes!:)

Laila MA

28.03.2017 kl.14:27

Ja, det er herlig :-)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits