Montana

Dagens inspo kommer fra Montana, som finnes i uendelig mange varianter og med den lekreste fargepalett. Planen er å holde bad, gang og soverom på hytta på lavbudsjett da jeg allerde har litt for ambisiøse planer for stue og kjøkken. Men vask må vi da ha! Jeg tenker at holder vi lav pris på resten av badet ved feks kun å flislegge deler av badet og med billig flis så kan vi koste på oss et par flotte objekter også her. Det er jammen deilig å legge planer som er så langt der fremme at det ikke har noe å gjøre med dagens lommebok;)

Og dette bildet beviser bare at et bad ikke trenger bestå utelukkende av flis. Å ha vegger, gulv, tak og interiør i en og samme farge gir virkelig en sofistikert look.

Bilde fra produsenten

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits