Collage sofakrok

Jeg leker meg med ulike møbleringer til hytten og dette er absolutt en av favorittvariantene. Ikke minst gir det meg motivasjon til å spare litt penger hver måned. Tenk å krølle seg sammen med en bok i denne rålekre sofaen fra Eilersen! Elsker den rustoransje fargen og den litt annerledes ryggløsningen. Hvem sier at det må være armlener på en sofa!


Sofa Eilersen, lamper Aim, PK 22 stol, OX bord, teppe fra House doctor
 

Det blir mye hytteprat for tiden, det er rett og slett det som opptar meg mest om dagen, men gi gjerne beskjed om det er noe du savner her på bloggen. Jeg skriver gjerne på oppfordring:) Jeg ønsker en fin-fin dag! Takk for at du titter innom!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits