Rødt på blått

Rødt og blått er en dristig og vågal fargekombinasjon og av en eller annen grunn blir jeg aldri lei av den! Når fargene brukes i flere nyanser og fargeforskjeller blir det hakket mer edgy. Og hvis man er hakket dristigere kan man bevege seg litt ut av fargene og over mot tilhørende farger, som rosa mot rødt og blågrønt mot blått. Hurra for farger!:)

 

4 kommentarer

Rita

22.07.2016 kl.14:12

Jeg har det forholdet til turkis og lilla. Ikke i interiøret, riktignok, der er jeg mer nøytral. Men jeg elsker de to fargene, i riktige nyanser, i kombinasjon.

Jeg liker hvordan de rødfargene har fått noe som egentlig er så sukkersøtt som en lyseblå vegg, til å bli så kul. Veldig stilig!

Har forresten kommet noen små innlegg hos meg også, var et nese av inspirasjon tilstede...

eklektiskminimalisme

23.07.2016 kl.21:40

Rita: å, det må jeg inn å lese! Gleder meg:)

Ja, den blåfargen er nesten som babyblå så den kunne fort blitt sukkersøt med feile farger til. Gøy med farger!

Henriette Celin

22.07.2016 kl.15:42

Stilig med rødt og blått sammen ja (:

eklektiskminimalisme

23.07.2016 kl.21:41

Henriette Celin: ja, det er en kombo jeg liker kjempegodt!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits