Gått helt bananas

En av de viktigste accessoriene i interiøret synes jeg er grønne planter. Det er akkurat som om de grønne plantene myker opp og binder sammen det som er rundt og det blir hjemmekoselig med en gang. Jeg er kanskje mest av alt glad i de store plantene som gjør mye ut av seg og det var liksom ikke noen tvil om at jeg måtte ha dette banantreet da jeg oppdaget det tidligere i uken.

Jeg synes det er helt perfekt slik det er nå med sine store fine blader, men jeg kjenner at jeg kribler litt etter å plante det over i en større potte og se hvor stort det faktisk kan bli! På det høyeste er det nesten 5 meter under taket hos oss så rommet tåler fint et tre på 2-3 meter. Så hva sier dere? Skal jeg beholde det som det eller skal jeg la dette herlige banantreet vokse seg vilt og stort?:)

4 kommentarer

Henriette Celin

19.06.2016 kl.15:50

Så flott det var! hadde jo vært kult å hatt på terrassen da, når den blir høyere :-D

eklektiskminimalisme

19.06.2016 kl.16:21

Henriette Celin: Det hadde vært fryktelig fint!:)

Kristine

20.06.2016 kl.08:45

Kjør på!!! 😉 Trur du den kan bli sååå høg her i Norge!? Ser hvertfall flott ut! Ønsker deg ei goood veke

eklektiskminimalisme

20.06.2016 kl.08:47

Kristine: Med stor potte, jord og litt plantenæring tror jeg det kan bli så stor den bare vil!:) Du må ha en super uke, Kristine!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits