hits

Strandnellik

Jeg kjenner at jeg er helt fasinert over alt som blomstrer for tiden og på hver lille tur ser jeg meg om etter nye ting å ta med hjem. Og jeg ser ikke utelukkende etter de klassiske markblomstene, de er liksom pene men ikke spennende nok lengre. Store grønne strå, blader og grener er vel så dekorative og hakket mer interessante.

I regnværet på søndag dro vi til stranda og plukket skjell og snegler. Alt langs sjøkanten ble snudd og vendt på før vi begynte å snu og vende på trær og busker. Denne grenen er perfekt i den nye vasen og disse strandnellikene er kanskje min favoritt sommerblomst. De minner om sol og sommer og måkeskrik. Jeg plukket de med rot og det hele og til min overraskelse står de like fint etter tre dager på stuebordet. Det er med andre ord sommerfølelse både ute og inne for tiden. 

3 kommentarer

lisarorvik

25.05.2016 kl.09:31

Kjempe fine blomster og vase :)

Henriette Celin

25.05.2016 kl.10:56

Noen veldig fine blomster ja. Passet også godt i den vasen ^^

eklektiskminimalisme

26.05.2016 kl.09:32

Henriette Celin: Takk!

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv