Marmor- fra utdatert til hypermoderne

Da marmor kom inn i trendbildet for et par år siden ble jeg så positivt overrasket. Det var så annerledes enn marmor var da jeg vokste opp! Fra å være gammelmodig og utdatert ble utrykket nå stramt og skandinavisk. Flere designere har kastet seg over trenden og gitt marmor et helt nytt uttrykk, Handvärk er en av de nye leverandørene og nå har vi fått et bord her hjemme!

Det stramme designet gjør at det passer perfekt inn uansett om vi velger å myke opp interiøret eller om vi ønsker å understreke det stramme designet. Av den grunn tror jeg det kan passe inn hos oss i mange år fremover.

Etter noen dager med dette i hus kjenner jeg at det gir meg en liten dose glam hver gang jeg krøller meg sammen på sofaen. Og hvor deilig er ikke det på en helt vanlig hverdag?;) 

4 kommentarer

Henriette Celin

03.05.2016 kl.08:45

Så stilig det var! føler marmor er så tidløst og pent ^^

eklektiskminimalisme

03.05.2016 kl.08:58

Henriette Celin: Jeg liker det kjempegodt!

Rita

03.05.2016 kl.11:33

Endelig! SÅ bra du er fornøyd. Verdt å vente på da altså... Liker understellet så godt på de. Marmoren også, selvfølgelig...

Syns sofabord er vanskelig. Få som er fine. Og vanskelig å få til å passe inn med sofa og rommet. Mange av de jeg liker er for lave. Det ser fint ut, men er ikke praktisk til vårt bruk. Så vi bruker noen settebord som sofabord, inntil det perfekte bordet dukker opp.

eklektiskminimalisme

03.05.2016 kl.11:48

Rita: Hihi, ja det var verdt å vente på:)

Sofabord ER vanskelig. Det er så forskjellig høyder på sofaer noe som vil si at et bord som passer til en sofa passer ikke til et annet. Dette bordet har faktisk en ganske god høyde noe jeg godt fornøyd med.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits