Nye prosjekter

Jeg har ikke mer enn rukket å rydde siste rest etter jeg pusset ned gulvet i vinter før jeg er i gang med neste prosjekt! Alle overskapene på kjøkkenet er tatt ned og det var nesten så jeg hylte litt av glede da jeg malte første strøket i går. Her snakker vi forandring! Det er utrolig hva litt maling kan gjøre. Til min manns fortvilelse har jeg endevendt hele kjøkkenet (og halve stuen) og det tar gjerne et par uker før der er tilbake til normalen men at det er verdt der er jeg helt sikker på:) Når de er kommet på lover jeg å gi dere en sniktitt ved første anledning, akkurat nå ser det helt kaotisk ut. 


Jeg kjenner mer og mer på vårføleksen og disse muscariene gjør at våren kjennes her inne også. I går startet vi picknik-sesongen med kaffe, saft og frukt i hagen akkurat i tide til å nyte de siste solstrålene. Hvert år glemmer jeg hvor deilig det er med vår og hvert år blir jeg like overrasket når dagene blir lengre og solen begynner å varme. Jeg glemmer forresten også hvor fort det snur for i dag våknet vi opp til snø og vinter igjen, Hehe. Jeg satser på at det blir kortvarig for nå har jeg fått smaken på vår:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits