Med håndverk i fokus

Tendensene viser at vi gjennom høsten og vinteren har gått mer og mer bort fra det stilrene og minimalistiske og mer og mer over til det varme og personlige. 

Vi søker oss til det naturlige og det ekte, vi vil kjenne og se teksturen i tingene og vi ønsker å se at et håndverk er håndlaget. Detaljer som vekker en følelse i oss i form av for eksempel lukt eller materiale er noe vi ser mer og mer. Å sette sammen ting som tidligere var helt utenkelig med tanke på form og farge er nå blitt stuerent og vi ønsker å finne frem til et personlig utrykk som sier noe om hvem vi er.

Disse trendene kunne ikke passet meg bedre! Søken om å finne egen stil mener jeg er nøkkelen til et personlig og vakkert hjem. Å leke med farger og stiler er noe av det morsomste med interiør og det gjør det lettere å variere utrykket etter humør og sinnsstemning. Harde materialer og farger en dag, rustikt og følsomt en annen! Jeg tenker vi nå er ferdig med kataloghjemmene og er klare for det unike. Jeg er i alle fall det:)

Og med det ønsker jeg en riktig god helg! Det er fryktelig hyggelig at du titter innom:)


Bilder pinterest

5 kommentarer
    1. Så mye fint det var her! elsker å bruke elementer fra naturen i interiøret, og liker også godt tre, i form av slike kjøkkenredskaper for eksempel. Å, det er flott. Og hjemmelagde ting er også sjarmerende å bruke 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg