Simply adorable

Den fineste julegaven vi fikk i år er denne apekatten som naboen har heklet til han. Med bukseseler og N på brystet (hans bokstav) er den rett og slett bedårende. 

Sønnen vår er gjerne ikke som 3-åringer flest. Han setter umåtelig stor på pris på godt håndarbeid, og hvis noe er hjemmestrikket eller laget spesielt til han blir han fryktelig glad og stolt. Har han på seg en strikketrøye som er laget av besta så sørger han for at alle han møter får vite nettopp det. Og nå går han stolt rundt og forteller alle hvem som har laget denne søte apekatten til han. Og den får være med hvor enn han går; i selskap, i senga, i lekekroken og til frokostbordet. Da han våknet opp for litt siden lå apekatten godt plassert i armkroken og han passet godt på at armer og bein var under dynen så den ikke skulle fryse:)

5 kommentarer

birdbay

27.12.2015 kl.09:13

Så nydelig den var:) En fantastisk gave å få:)

eklektiskminimalisme

27.12.2015 kl.14:42

birdbay: verdens beste gave:)

Henriette Celin

28.12.2015 kl.11:19

Nei, så søt naboen er da! denne var jo helskjønn ;3

og han må jo være kjempe herlig som setter så pris på hjemmelagde gaver. Men denne var jo utrolig flott da, så skjønner det :-D

eklektiskminimalisme

28.12.2015 kl.11:27

Bergensergenser: ja, han skjønner verdien av godt håndtverk, Hehe. Men den er virkelig nydelig. Det har vært planen å lære å hekle en selv men det virker så vanskelig. Hun er så utrolig snill som har laget en til han:)

Henriette Celin

28.12.2015 kl.23:15

SV: Ja, det syntes jeg og det virker som. Og ja, det er hun jo ^^

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits