Et juletre er ikke bare et juletre

Familien min lo godt da vi var på tur i går for å mate endene. Plutselig ropte sønnen vår ut: "se på alle juletrærne!!" Og med det mente han en skog full av einebærbusker! Så for han er det defenisjonen av juletre. De får le så mye de vil, vi synes fortsatt dette er det kuleste treet vi har hatt!:)

Det er ikke bare bare å ha en mor som er opptatt av interiør. Da småen oppdaget at jeg hadde stjålet all julepynten han hadde fått i kalenderen og hengte det på juletreet ble han mildt sagt sjokkert ("du kan ikke gjøre det, mamma!"). Jeg fikk grei beskjed om å plukke de av en etter en og henge de tilbake på hans lille tre. Jeg kan ikke annet enn å beklage. Fristelsen ble bare for stor!  6 kommentarer

Henriette Celin

26.12.2015 kl.14:03

Så fin pynt du har ^^

eklektiskminimalisme

26.12.2015 kl.14:41

Bergensergenser: takk:)

birdbay

26.12.2015 kl.18:54

Treet er nydelig og pynten likeså:)

eklektiskminimalisme

26.12.2015 kl.19:06

birdbay: så gøy å høre at du liker det! Jeg håper du har noen fine juledager!:)

Kristine

26.12.2015 kl.19:17

...og eg veit kva tree eg skal ha til neste år !!! 😃👍 Tipper einebærbuska di lukter meir jul enn "plastikktreebuska mi...😜. Flott var det! .. Juletradisjoner skapes tidlig i små barnesinn... Så det vert nok ikkje jul for småen din, neste år, om han ikkje får ei einebærbusk 😄😉😃! Fortsatt god jul til deg og fam din!

eklektiskminimalisme

26.12.2015 kl.20:17

Kristine: å, så kjekt at du likte det! Skal ikke se bort fra at jeg har startet en trend her, Hehe. den lukter herlig og har mye sjarm i alle fall:) skal ikke kimse av falskt tre. Kan se nydelig ut der også (og gjerne mer proporsjonalt;) )

Du må ha en riktig god jul du også!

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits