Muubs

Om du ikke vet hva du skal legge under treet eller sette på egen ønskelisten er Muubs et hett tips. Vakre produkter med rå materialer i blandt annet tre, skinn og ull. Jeg skulle gjerne hatt noen slike fine skåler i tre...
bilder fra pinterest

6 kommentarer

Amanda

07.12.2015 kl.09:47

Likte bildene

birdbay

07.12.2015 kl.10:26

Så utrolig mye fint:) Ja her var det litt å ønske seg:)

eklektiskminimalisme

07.12.2015 kl.10:35

birdbay: Jeg tok en titt på illums i går og produktene er utrolig flotte. Og så har de kommet med noen nyheter i marmor som er helt nydelige:)

Rita

07.12.2015 kl.12:10

Mye fint, likte skinnputene. Har vært i København i helgen, så nå er ønskelisten til huset blitt enormt lang... Mye fint på Illums, og så fant vi mange små spesialbutikker andre steder, med utrolig mye gøy. Veldig mange som lager utrolig flotte treartikler blant annet. Men holdt oss i skinnet, så får det heller bli en ny Københavntur når vi er på plass i huset.

eklektiskminimalisme

07.12.2015 kl.13:41

Rita: Så gøy! Det er så mye fint interiør i København. Jeg brukte over to timer på illums i går for å kjøpe julegaver. Kjæresten min skjønner ikke at det går an å bruke så mye tid på EN butikk, hehe. Problemet med julegaveshopping er at det havner litt for mye i korgen til en selv. Fant noen fine ting til badet blandt annet!:) Og nå er formen til betongplaten ferdig så nå gjenstår det å se om vi klarer å få til en fin benkeplate.

Rita

08.12.2015 kl.13:04

Å, spennende med betongbenkeplaten!

To timer på Illums? Selv på den lille her i Bergen er jo ikke det noe problem...

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits