Stars and Olive Branches

Den første julepynten er hentet frem. Nå gjenstår det bare å få den på plass. I forbindelse med julepyntingen har sofaen fått ny plass og til vi har fått det nye bordet vårt fungerer krakken som bord.

Av de Ikea-ting vi har tror jeg faktisk denne krakken er en favoritt. Den er solid, enkel og funksjonell. Og med sin grovhet ër den en fin kontrast til alt det andre. Den har blitt brukt til det meste og har merker og malingsflekker etter oppussing. Av en eller annen grunn synes jeg den blir enda finere av den grunn. Den er en bruksting og det synes.

Oliventrærne er reddet inn fra kulden og jeg er spent på om de vil like seg her inne i varmen. Jeg har en pjuskete sak på terrassen som ikke likte julefeiringen for tre år siden (at den ble pyntet med sløyfer og annen pynt hjalp sikker ikke på).Det er ikke mye som er hentet frem ennå men jeg tenker julepynten blir enkel med grønne planter og julepynt i naturfarger. På den måten blir vi ikke lei pynten frem mot jul.

7 kommentarer

birdbay

29.11.2015 kl.09:23

ååå så koselig det ser ut:) Jeg elsker stjerner:) Og utrolig hva en liten krakk fra Ikea kan brukes til:) Ha en nydelig 1 søndag i advent koselige du:)

Henriette Celin

29.11.2015 kl.10:13

Så flott stjerne! og veldig fin den planten og krakken og :-D

eklektiskminimalisme

29.11.2015 kl.10:47

birdbay: takk!:) det er ofte ikke så mye som skal til, men litt mer pynt blir det nok etterhvert. Du må ha en strålende dag!:)

eklektiskminimalisme

29.11.2015 kl.10:49

Bergensergenser: så fint å høre at du liker det! Nå er gjerne ikke oliventrær den mest tradisjonelle julepynten men den funker liksom likevel:) du må ha en super dag!

Henriette Celin

29.11.2015 kl.10:52

SV: Syntes likevel den var flott jeg :-D

takk, du og!

Laila MA

29.11.2015 kl.11:52

Flott stjerne. Jeg skal også hente frem litt advensting i dag :-)

eklektiskminimalisme

29.11.2015 kl.12:47

Laila MA: det er så koselig når huset begynner å se ut som jul:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits