Rufsete look

Urtene jeg kjøpte i vår står fortsatt på terrassen. De har fått lite (det vil si ingen) stell siden de ble plassert der og det er lenge siden vi har brukt de i matlaging. Men selv om lavendelen ser helt vill ut og de synger på siste verset, liker jeg den litt rufsete looken de har fått. Og med deilig kveldslys er det rett og slett god stemning på terrassen.

Vi har hatt en solfylt ettermiddag ved bassenget. Nabogutten var helt i fyr og flamme og han spratt opp og ned av vannet, og det fikk meg til å sette enda større pris på dette minibassenget vi har. Dørstokkmila er ikke så tung når det bare er å rusle ut døra i bikini med håndkleet under armen:)

Både vår lille og naboens lille driver med pottetrening for tiden. Siden vi har hørt at å gå naken på varme dager er en god taktikk har de to små "vannet" det meste av plenen (og naboen lille "vannet" bassenget litt også). Foreløpig ser hverken vi eller naboene enden på dette men når andre har klart å bli bleiefri så skal vel vi klare det også:)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits