Inngangsparti

I mangel på en nærlekeplass tilbringer vi ofte ettermiddagene her ute sammen med naboene. Småen er så heldig å ha en liten kompis i nabohuset og ofte sitter de i sandkassen eller suser opp og ned oppkjørselen på hver sin balansesykkel. Det at de kan aktiviseres utenfor huset er gull verdt, for etter jobb og barnehage har vi mest lyst å være hjemme og slappe av. Og så kan vi voksne ta en kaffe mens ungene leker:)

Sandkassen (i forgrunnen) er malt i samme farge som huset slik at den ikke blir så fremtredende. Og hvis noen lurer så er huset (og garasjen) malt i fargen brun/svart.

Benken heter Louisiane og er fra Fermob. Fargen heter Willow. Det var fryktelig vanskelig å bestemme seg for farge for Fermob har så mange å velge mellom, og jeg tror denne benken kunne vært like fin i en dyp gul eller oransje.
#hage #uteplass

2 kommentarer

Tonje Randrup

19.07.2015 kl.21:20

Liker!

eklektiskminimalisme

20.07.2015 kl.08:20

Tonje Randrup: Så gøy å høre at du liker det!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits