Fra lekekurv til blomsterpotte

Elho-potten vi har hatt inne har flyttet ut (se her og her) og jeg måtte finne en ny løsning til den store grønne planten. Jeg ble så ivrig etter å få bambusen i pottene at jeg nærmest kastet den grønne planten ut. I over en uke lå den og slang ute i et blomsterbed, men denne planten tåler en støyt. Etter et par dager inne er den like kvikk og rask igjen.

Grunnen til at det tok så lang tid å plante den om er at jeg har sett etter ny stor potte, men det er jammen ikke lett å finne. I alle fall ikke som er fine. Jeg var på nippet til å kjøpe en litt halvkjip en, men jeg liker ikke å ta ting inn i huset som jeg egentlig ikke er sikker på. For har vi først fått det i hus må vi(jeg) nesten leve med det. Løsningen ble gjenbruk av en lekekurv. Jeg synes det er gøy når noe som har hatt en funksjon kan bli til noe helt annet. Billig er det også!

2 kommentarer

Sentrumjenta

10.07.2015 kl.15:59

Ble kjempe fin:D

eklektiskminimalisme

10.07.2015 kl.16:01

sentrumjenta: Takk!:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits