hits

Luking med hard hånd

Noen av dere har kanskje fått med dere at vi fikser og ordner i hagen. Vi har rett og slett ikke tid (eller vilje) til å luke bed hele sommeren så vi satser på en tilnærmet vedlikeholdsfri hage. Roser, tulipaner og rhododendron er bare noen av sortene som er røsket opp med roten. Disse ble reddet i siste liten og kan spre litt glede her inne noen dager. Med nedbørsrekorder i hele landet er det ikke annet å gjøre enn å ta sommeren inn i stua. Ønsker alle en fin-fin mandag! 
3 kommentarer

colorsplash

01.06.2015 kl.12:27

åååh jeg elsker blomster..er bare ikke så flink til å passe på dem.. derfor blir det friske varieanter..som kastes uka etter.. frisker opp tilværelsen da ;o)

Iselin Renée

01.06.2015 kl.13:05

Så fine blomster :)

eklektiskminimalisme

02.06.2015 kl.07:58

colorsplash: Det er så utrolig mye jobb å passe på blomsterbed. Det er rett og slett ikke verdt det. Da er det bedre å kjøpe snittblomster som kan glede en liten stund.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv