Små forandringer

Påsken startet med at 2-åringen og jeg har blitt forkjølet. Vi blir jo alle forkjølet fra tid til annen men jeg må bare innrømme at jeg blir sur av det. Og med all elendighet i verden så burde man virkelig tåle å bli litt forkjølet av og til men jeg liker det bare ikke. Hva skal alt dette snørret være godt for?

På trass begynte jeg å flytte rundt på møbler og bilder i går. Det er noe med å ha ferie, da ser man alt som kunne vært annerledes i huset. I dag tidlig begynte vi å snakke om vinduene i stuen som burde skiftes. Og hvis vi først skal skifte vinduene så kan vi like godt ta karmene... og veggene... og så må veggene males... og gulvet skiftes... Vi drømmer litt og det blir ikke gjort med en gang, men kanskje i løpet av året:)

Bildet på veggen fant jeg på fretex for en stund siden. Akkurat nå lurer jeg på om jeg skal spraye rammen i sølv eller om det skal få være i gull. Hva synes dere?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits