Kalde dager

Dette er beskrivende for de dagene vi er inne i nå. Det er blitt skikkelig vinter og vi fyrer med ved fra vi kommer hjem fra jobb til vi går og legger oss. Vi har lenge diskutert hvordan vi kan lagre veden bedre i stuen. Denne digre korgen fra Home and Cottage fikk jobben for noen uker siden. Praktisk og dekorativ:) Og veden i seg selv gir jo et sånt lunt og fint utrykk i stuen.
5 kommentarer

Maritato

04.02.2015 kl.09:42

ja huttemegtu.. men det er godt å se at vi faktisk fremdeles er i januar/februar :P

koselig med snø, men kjedelig med glattisen og sørpe..

For en vakker vedkurv! =) Jeg syns selve veden er det fineste i stua til tider. det gir så mye fargespill, varme og tekstur. og det er et naturlig og friskt innslag. Personlig valgte jeg en litt stram og moderne vedkurv i stål med alt peisutstyret hengende på hver sin side. veldig fin den og :)

eklektiskminimalisme

04.02.2015 kl.09:46

colorfulinteriordesign: Det høres fint ut:)

Helene

04.02.2015 kl.15:08

Ja det er såå kaldt ute, gleder meg til lysere og varmer dager kjenner!

fine bilder:)

eklektiskminimalisme

04.02.2015 kl.15:28

Helene: Takker;) Så gøy at du er innom bloggen!

Emilie-Therese

04.02.2015 kl.20:24

Det er helt sykt kaldt på Senja. Fryser hele tiden, og sover dårlig fordi at det er så kaldt..

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits