Say hello to my new friend

Da jeg sto på fretex med denne i hånden var jeg veldig i stuss. En pingvin i gull?! Den er rar, den er prangende og en anelse komisk. Likevel visste jeg at sammen med alt det andre vi har ville den passe perfekt inn. Jeg er allerde rukket å bli glad i den og jeg smiler litt hver gang jeg går forbi.


3 kommentarer

Tine

28.01.2015 kl.10:54

så fin den var da :)

For en fin blogg du har, legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast

Laila MA

28.01.2015 kl.17:27

Den var jo kjemepfin og passer flott inn hos deg ser jeg. Mye fint man kan finne brukt. Både på fretex og loppemarkeder :-)

eklektiskminimalisme

29.01.2015 kl.10:13

Laila MA: Det er veldig morsomt å kjøpe ting brukt, det er da man kan finne det rare og spesielle som ikke alle andre har:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits