Biblioteket

Denne delen av stuen kaller vi biblioteket. Et rom med en så fin bokhylle måtte jo få et fint navn. Jeg tror fotsatt ikke jeg har lest en eneste bok i biblioteket men jeg har kvilt middag her x antall ganger:)

De siste dagene har rommet fått en liten oppfrisking med nytt teppe fra Ikea. Bordet ble kjøpt på loppemarked for mange år siden. Hjulene har jeg satt på.

Denne blå velouresken fant jeg på Fretex for et par uker siden. Det er så herlig med noen farger som "popper"! Vasen er fra Kahler.

Apekatt fra Kay Bojesen, snurrebass og kakefat fra HayEn av de friskeste kombinasjonene jeg vet om er rødt sammen med blått. Vasen fant jeg på loppemarked i høst.
Én kommentar

Laila MA

22.01.2015 kl.21:56

Kjemefint. Herlig med fine friske farger :-)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits